En blixtförälskelse i vackra mönstrade förkläden

Jag lever i princip i ett förkläde. Det första jag gör på morgonen är att knyta fast förklädet. Sedan dröjer det ofta till middagen innan jag knyter av det. Det gör mig faktiskt inget. Jag trivs väldigt bra i förkläde, men det måste vara ett fint som jag känner mig hemma i. Nyligen upptäckte jag Klippans förkläde. De är sådär härligt romantiska som jag vill känna mig när jag far omkring om dagarna och bakar, packar och administrerar. Nu har jag tagit in ett gäng och jag hoppas att även ni blir lika glada av att se dem (så svårt att veta vad som är rätt att köpa in. Men tycker inte alla att dessa bara är helt fantastiska?). Ett förkläde tillsammans med 2 grytlappar blir en perfekt present till den som gillar att baka eller sno runt i köket.

Ibland tänker jag att jag inte ska ta på mig förklädet för jag ska bara fixa något snabbt. Det slår aldrig fel – jag får alltid en mjölrand eller degrand på magen. Känner du igen dig?

Förklädet Bloom Créme var det jag använde i Go’Kväll (har du inte sett inslaget kan du se det här). Men det var ett svårt val för alla är lika vackra. Jag tror jag frågade tio personer om vilket jag skulle välja före valet slutligen gjordes. Om jag får komma dit igen i vår, måste jag baka något med citroner så att jag kan få sätta på mig det vackra Lemon.

Ni hittar förklädena här.

Alltså svårt att inte gilla detta om man någon gång i livet bott eller besökt Stockholm. Stockholm är en så vacker stad. Jag är så stolt över vår huvudstad.

 

Leave a Reply