Drömmen som gick i uppfyllelse

Det är inte var dag man blir riktigt, riktigt glad ända in i märgen. Häromdagen var en sådan dag, och lyckan håller i sig. Jag har drömt om att ge ut en bok och nu är kontraktet påskrivet. Egentligen borde det vara lika häftigt att ha en välbesökt blogg där jag har friheten att kommunicera precis vad jag vill. MEN en bok är ändå en bok. En bok kan man ta på, den kan stå i hyllan, ligga framme, smekas, användas och kladdas ner. Just den här boken hoppas jag kommer kladdas ner, för självklart är det en kokbok. En kokbok fylld av nyttiga bakrecept.

Boken kommer ut efter sommaren, men min deadline är långt tidigare. Tangenterna har redan börjat gå varma här hemma och receptblocket fylls på när jag testbakar och funderar. Detta är något av det roligaste jag gjort!

Våren 2018 ser ut att bli riktigt rolig för mig och mitt företag.
Ni som bor i Skåne kan den 10 april komma till en föreläsning jag håller på vackra Katrinetorp i Malmö – läs mer om den här.
Den 7-8 april har jag min första surdegskurs i min nya bakstudio i Falsterbo. Och när väl min bakstudio är på plats kommer det skapas mycket roliga kurser där – håll utkik här.

Receptskrivning i full gång. Jag springer mellan köket och kontoret. Min mamma var förbi med tulpaner, och nu har jag ett nytt mål – jag ska lyxa till min vardag med blommor på min arbetsplats varje dag.

 

Comments 6

  1. maria nyström januari 31, 2018
    • Christine Heger januari 31, 2018
  2. Alcides Granado januari 30, 2018
    • Christine Heger januari 30, 2018
  3. Gunilla Delin januari 30, 2018
    • Christine Heger januari 30, 2018

Leave a Reply