De små detaljerna gör den stora skillnaden för bakningen

När jag har surdegskurser så upplever jag ofta att det är de små detaljer som jag lär ut som ger eleverna stora aha-upplevelser. Ofta ganska enkla saker som jag själv inte lägger så stor vikt vid. När man kan mycket om något är det lätt gjort att ta saker för givet. Förstår du vad jag menar? Därför det så oerhört viktigt för mig med kurserna, för då får jag frågor och reaktioner som gör att jag kan backa bandet och rannsaka mig själv och fundera på hur jag verkligen gör.

Surdegsbakningen är ett konstant lärande, vilket gör det så roligt att spännande. Jag tänker på när jag själv lär mig något nytt. Ibland är det inte det läraren lär ut, utan vad det denne säger i förbifarten som en bisats till själva ämnet, som fastnar hos mig. Kanske är det något jag egentligen hört förut, men inte med de orden eller inte i de sammanhanget, men av någon anledning var det just det som funkade för mig så att jag tar det till mig. Lärande är fascinerande.

Vill du utveckla din surdegsbakning eller kanske komma igång med att baka med surdeg? Läs mer om mina kursen här. Har man inte möjlighet att komma till mig så har jag onlinekurser och det här kurspaketet motsvara det jag lär ut på den fysiska kursen. Har man redan koll på surdegsgrunden kan man istället gå den här.

/Christine