Dammsugning av marknaden och lyxiga jäskorgar!

När corona bröt ut började det bakas som aldrig förr. Det var ett enormt sug efter alla typer av baktillbehöver, inte minst de för bröd. Marknaden sög upp allt som fanns och snabbt tog varorna slut. Jag fick till och med ett mail från en riktigt stor kedja i USA som ville köpa från mig ”allt vad jag hade”. Jag antar att de skickade ut någon typ av massmail högt och lågt för att se vad de kunde fånga in. Det kändes inte direkt aktuellt ;-)

Jag har en leverantör i Tyskland som är specialiserade på jäskorgar – Herbert Birnbaum. De korgarna är mina egna favoriter. Dock är de väldigt dyra i inköp, och inte nog med de, de har väldigt långa leveranstider. Jag gjorde en beställning före jul och fick leveransen nu (och det hade inget med corona att göra). Nu finns de i alla fall här, så för dig som vill ha dessa lyxkorgar passa på! När dessa är slut tror jag inte jag kommer köpa in dem igen – väntetiden gör det så svårt att planera. Däremot är min avsikt att ha marknadens bredaste och bästa utbud av jäskorgar. För det är bara så, som hemmabagare vill man ha alternativ. Det räcker inte med en form, man vill ha flera att välja mellan. Små, stora, mellan, runda, ovala, fyrkantiga – man vill ha allt. För den inbitne hemmabagaren som jag är det så i alla fall, så jag antar att det gäller dig med.

Vill du hitta dessa lyxkorgar i webbutiken, så är det de som är dyrast. Enkel vägledning ;-). Jag har faktiskt även ett erbjudande på en rund och en oval, båda tar 0,75 kg deg – du hittar det här.

Ovan är ”Herbert Birnbaum erbjudandet” – japp, jag försöker få ihop något som liknar ett klipp även om det är en lyxprodukt ;-).

Och undrar du varför jag tycker de är lyxiga, så beror det på flera saker förutom just priset. Den lilla ovala korgen har en träbotten som gör korgen väldigt stabil. Den ovala 0,75 kg jäskorgen har de perfekta dimensionerna enligt mig. Den runda är inte unik i sig, men andra i den storleken är slut på marknaden.

De sista dagarna har vi inte haft det så varmt, så jag antar att du som jag blir mer baksugen. Passa på att baka, för snart är säkert sommarvärmen tillbaka!

Leave a Reply