Boksläppet – vilken kick!

Det är första gången jag publicerar en bok och det därför även första gången jag har ett boksläpp. Överhuvudtaget har dessa två åren jag drivit mitt företaget bestått av ”första gången”. ”Första gången” är ju alltid nervöst, för jag har ingen erfarenhet. Mitt första boksläpp blev dock precis så underbart roligt som jag hade föreställt mig. Tänk er en hel skara med vänner som bara är där för din skull. Man skulle kunna säga att det är värt att skriva en bok bara för boksläppet! Kvällen var dock över på ett kick och jag satt mer eller mindre klistrad vid skrivbordet (sybordet) och signerade böcker.

I köket hade jag dukat upp en afternoon tea med läckerheter från bakboken. Där fanns  bland annat fullkornsscones, fullkornschokladmuffins och fröknäcke. Tyvärr fick jag ingen bild på buffén – jag förstod inte att jag skulle ha så lite tid på själva festen.

Utifrån  den här underbara erfarenheten måste jag ju bara släppa en bok till ;-)

Du som inte var med på det här boksläppet har möjlighet att komma på förlagets boksläpp i Lund fredagen den 14 september. Kul mingel, smakprover och möjlighet att köpa boken. Gå in på min FB-sida, Bröd&Kvarn, och anmäl dig där.

Leave a Reply