Boken är här och jag smygstartar försäljningen

Så kom då äntligen böckerna. I ösregn släpade jag in flera vansinnigt tunga kartonger – allt medan jag täckte mina dyrgripar under presenningar (det känns i ryggen nu, men det är en ljuv smärta). Det knäppa är att jag sedan inte vågade öppna. Jag lät det gå ett dygn innan jag satte saxen i tejpen på kartongen. Med fasa och förväntan lyfte jag locket. Vad fin den var!

Det kommer ta ytterligare två veckor innan den finns i handeln. Därefter kommer den finnas på de flesta ställen där man hittar böcker. Jag har dock tjuvstartat och lagt den i min egen webbutik redan nu. Du hittar den här. Vill du ha den signerad, så gör jag det gärna, säg bara till.

Med boken hoppas jag att du kommer bli riktigt inspirerad till att sätta igång att baka allt från småkakor till pajer och bröd. Det kommer bli väldigt smakrikt, gott och näringsrikt :-)

 

 

Leave a Reply