Baguett-snack i Radio P4 Malmöhus

I fredags var jag och pratade om baguetter i Radio P4 Malmöhus. Jag gillar verkligen radio. Varje förmiddag lyssnar jag på P4 när jag packar och administrerar dagens beställningar från webbutiken. Det är en trevlig kanal som inte kräver full koncentration. Programledaren Sofie Ericsson beskrev det som ”det ska bara puttra på”. Och det är en perfekt beskrivning. En glad sändning som bara puttrar på även om de ibland tar upp mer allvarliga händelser. Så vad passar då bättre än att prata om baguetter! Surdegsbaguetter om jag får bestämma. Vill du lyssna på inslaget och höra mina tips, hittar du det här.

Här med en baguetteplåt i högsta hugg på väg in till radiorummet där programledaren Sofie Ericsson står och väntar.
surdegsbaguette

Jag har inte hunnit lyssnat ännu, men jag hoppas det är bra. Annars får ni väl hojta till ;-)

Tack Sofie för att jag fick vara med!

Och vill du lära dig bakar surdegsbaguetter hittar din min onlinekurs här.

Leave a Reply