BESTÄLLNING – allt förbokas
Jag bakar till varje lördag och datumen för när jag bakar ser du nedan. Du beställer bara till kommande lördag.
Beställ surdegsbröd HÄR.
- Lördagen den 14 juni – beställ surdegsbröd HÄR
- Fredagen, midsommarafton, den 20 juni
- Lördagen den 28 juni
OBS! Beställningsformuläret är lite omständigt, jag ber om ursäkt för det och tackar för tålamodet.
HÄMTA
Du hämtar upp det du beställt på Gallehejdevägen/Brisvägen 5 i Falsterbo. Ingång från vår parkering på Gallehejdevägen genom grön grind.
OM BAGERIET
Jag driver ett mikrobageri, vilket innebär att jag bakar på beställning. Utöver surdegsbröd bakar jag kanelbullar och annat gott – självklart på en del fullkornsmjöl och riktigt smör, helt utan tillsatser.
- Jag bakar surdegsbröd med endast surdeg som jäsmedel, ingen jäst.
- Surdegsbröden tar 2-3 dagar innan de är klara vilket innebär att du kan tillgodogöra dig mineralerna som finns i fullkornsmjölet.
- Jag bakar med en hög andel fullkornsmjöl av kultursorter. Dessa har en högre andel mineraler och det är i det fulla kornet som näringen finns (i det vita mjölet är det främst stärkelse och viktiga näringsämnen har siktats bort).
- Tack vare ingredienserna och den långa processen är surdegsbröden extra smakrika och mättande.
Mina surdegsbröd kan du äta med gott samvete!
Vi ses hos mig i Falsterbo!
Har du frågor, så ring 0707-984959
Du kan läsa mer i bloggen om starten av mikrobageriet HÄR.
/Christine